(4 personer)
400 gram tigerrejer
1 stort rødløg i tynde strimler
1 bdt grønne asparges i 2 cm stykker
1 bdt forårsløg - fintsnittet
100 gram sukkerærter i halve
50 gram babyspinat
2 spsk olie
1 spsk rød karrypasta
400 ml kokosmælk light
Limesaft
Fiskesauce
Tilbehør: Jasminris
Kog risene efter anvisning. Gå rejerne igennem og fjern den sorte streg i ryggen af dem. Opvarm wokken og tilsæt olie og rejer og steg dem under oprøring i 3 minutter. Steg karrypastaen med det sidste halve minut. Tag rejerne op af wokken. Tilsæt lig eolie og steg løget i 1 minut. Tilføj asparges og forårsløg og lad det stege i ½ minut. Hæld kokosmælken på og varm op. Tilsæt rejerne og varm igennem, smag til med limesaft og fiskesauce. Vend sukkerærter og spinat i lige inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar