(4 personer)
400 gram kogte kartofler
2 hakket løg
150 gram bacon
2 fed presset hvidløg
6 æg
1 dl mælk
1 tsk salt
peber
Tomatsalat:
600 gram modne tomater
2 røde peberfrugter
1 lille håndfuld basilikum
Evt. groft rugbrød som tilbehør
Tænd ovnen på 200 grader. Skær kartoflerne i skiver. Steg baconen sprød på en pande som må komme i ovnen. Svits kartofler, løg og hvidløg til løgene er bløde og kartoflerne har fået lidt farve. Rør æggene sammen med mælk tilsat salt og peber. Hæld æggemassen over kartoflerne på panden. Sæt panden i ovnen i ca 20 minutter til æggemassen er stivnet og den har fået farve.
Skær tomaterne i både. Hak peberfrugterne og vend dem med tomaterne og hakket basilikum. Krydr med lidt salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar