![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcPfrvBpVLzLBUTwbnN4Tia7Zojrpd4iU7PjDDn9rnpftBIMy1KO-w_vNIt0wtJnNKwNVSwPT8NVOuDI2-GhjO8Wq5ct32HGUBg_tVpDWTJ6z19zodnJyu5-WjA7IbmOKXpNj6_VtvVg1l/s200/scan0002-2.jpg)
(4 personer)
4 store nakkekoteletter eller skaftkoteletter
Marinade:
2 spsk ananassaft
1 dl honning
1 spsk sennep
1 tsk karry
½ tsk salt
½ tsk peber
1/4 tsk chilipulver
Tilbehør: Grillede ananasskiver
Rør marinaden sammen og hæld det i en tyk plastpose med koteletterne. Lad det stå koldt - gerne natten over.
Dup koteletterne tørre og grill dem ca 8 minutter pp hver siden. Grill ananasskiverne i ca 1 minut på hver side.
Server til bagte kartofler og ostewraps!
4 store nakkekoteletter eller skaftkoteletter
Marinade:
2 spsk ananassaft
1 dl honning
1 spsk sennep
1 tsk karry
½ tsk salt
½ tsk peber
1/4 tsk chilipulver
Tilbehør: Grillede ananasskiver
Rør marinaden sammen og hæld det i en tyk plastpose med koteletterne. Lad det stå koldt - gerne natten over.
Dup koteletterne tørre og grill dem ca 8 minutter pp hver siden. Grill ananasskiverne i ca 1 minut på hver side.
Server til bagte kartofler og ostewraps!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar