400 gram hakket svinekød
2 skiver lyst brød
½ dl mælk
2 spsk revet løg
1 fed presset hvidløg
2 spsk frisk oregano eller timian (evt. 1 tsk tørret)
Salt og peber
Coleslaw:
500 gram fintsnittet hvidkål
100 gram mayonaise
2 spsk revet løg
4-6 spsk sukker
3-4 spsk vineddike eller citronsaft
2 grønne peberfrugter i tynde strimler
3-4 tsk sennep
4 groftrevet gulerødder
Salt og peber
Coleslaw: Rør mayonaise sammen med løg, sukker, eddike, sennep og salt og peber. Vend grønsagerne i og stil salaten koldt i gerne et par timer.
Farsen: Skær skorpen af brødet og udblød det i mælken. Mos det med en gaffel og rør det i kødet sammen med de øvrige indgredienser. Form kødet til små runde frikaddeller og steg dem på en grill eller stegepande med lidt olie eller smør. Server dem på et spyd med coleslaw.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar