onsdag den 7. september 2016

LYNHURTIG pastaret med spinat og kylling

4 personer

I pk bacon skåret i mindre stykker
3 kyllingebryst i mindre stykker
250 g. frisk babyspinat (den store pose i supermarkederne)
250-300 g. blandede halverede cherrytomater
3-6 pressede hvidløg
4 dl. fløde
1 dl revet parmesan
1 dl. revet gouda (kan undlades og i stedet bruge lidt mere parmesan)
500 g. pasta
Krydderi: Peber, røget paprika, all round, chili og salt

Kog pastaen efter anvisning. Retten laves lynhurtigt og ved høj varme, så gå ikke fra det. Brug en god pande med høj kant: Steg baconen, hæld noget af fedtet af og steg kyllingen med krydderierne. Tilføj hvidløg i de mængder man kan lide, spinaten og tomaterne og lad det "falde sammen" - tager ca 1 minut. Hæld fløde og ost i, kog op og smag det til med krydderier - tager max 2 minutter. Hæld den kogte pasta i, varm igennem og server retten med revet parmesan, lidt persille og godt brød.

TIP: Hvis man har en sjat hvidvin, kan det anbefales at tilføje 1 dl INDEN fløden.

2. udgave: Erstat spinaten med et helt broccoli i mindre stykker, champignons og undlad tomaterne. Steg champignons i tern sammen med kyllingen eller på en pande for sig. Den rå broccoli tilføjes sammen med champignons (hvis de er stegt på en anden pande) og opskriften følges for det resterende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar