(4 personer)
600 g kyllinge inderfilet
1 spsk olie
2 rødløg (finthakket)
2 peberfrugter (fintsnittet)
250 g majskerner
250 g hytteost
1 tsk stødt spidskommen
8 tortillas
2-4 dl tacosauce (eller salsa)
Salt og peber
Tilbehør: cremefraiche og evt. kogte ris eller en god salat
Tænd ovnen på 200 grader (eller grillen). Del inderfileterne i halve på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande/grill med olie. Bland grønsagerne og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber. Fordél halvdelen af grønsagsblandingen på de 8 tortillas. Læg kyllingen og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul tortillaerne stramt. Læg dem i et smurt( olie og salsa), ovnfast fad og hæld tacosauce over. Drys med ost og sæt fadet i ovnen (eller på grillen) 20-25 min. Dryp med cremefraiche og servér evt. med kogte ris
Ingen kommentarer:
Send en kommentar