(4 personer)
500 g hakket oksekød
1 æg
2 spsk. rasp
3 cm skrællet, finthakket ingefærrod
2 finthakkede fed hvidløg
3 spsk. hakket rød chili
1 spsk. fiskesauce
Olie til stegning
2 avokadoer
Citronsaft
Godt italiensk brød eller burgerboller
Icebergsalat
Tomater
8 skiver bacon
Dressing:
2 fes hvidløg
Lidt olie
Fars: Bland grundigt det hakkede kød med de øvrige ingredienser. Form det til fire store, flade bøffer, der brunes ved god varme i fedtstoffet i ca. 1 min. på hver side. Steg herefter bøfferne færdige for middelstærk varme i 6-7 min. på hver side.
Brød og fyld: Fjern skræl og sten fra avocadoerne og mos kødet. Smag til med citronsaft og salt. Rist brødskiverne let. Gnid dem med halve fed hvidløg. Dryp derefter lidt olie over. Fordel icebergsalat og tomatskiver på den nederste brødskive, læg dernæst en bøf på, så lidt avocadomos, endnu en brødskive, igen lidt avocadomos og ét stykke ristet bacon.
Salat: Kom ingredienserne i en skål. Rør salatdressingen sammen og vend den med salaten lige inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar