torsdag den 18. november 2010

Oksespyd med perlerug og spidskål

(4 personer)

Saft af en citron
4 spsk flydende honning
2 hakkede grønne chilipeber
6 spsk olivenolie
Lidt salt
600 gram oksekød i tern
Olie til stegning
Salat:
4 dl. perlerug
1½ spidskål
2 bundter hakket dild
Olivenolie
Saften af 1 citron
Salt og peber
Rør citronsaft, honning, chili, olie og salt sammen. Kom kødet i marinaden og lad det trække i 20 minutter eller natten over. Sæt kødet på spyd og steg i lidt olie på en varm pade til de er gennemstegte.
Kog imens perlerugen efter anvisning. Snit spidskålen fint og den den med dild og perlerug. Smag salaten til med olie, citronsaft, salt og peber og server straks
Server evt. en lækker tzaziki samt brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar