Denne opskrift er super nem og har bedst af at stå natten over i køleskabet, så den kan sætte sig. Den skal som minimum stå 8 timer på køl inden servering.
75 gram smeltet smør
200 gram knuste digestivekiks (blend dem evt.)
2 store æg
400 gram flødeost naturel
150 gram sukker
3 tsk vaniliesukker
4½ dl cremefraiche 38%
Forvarm ovnen til 190 grader og pens en springform med olie. Rør det smeltet smør sammen med de knuste kiks og fordel massen i formen. Kom flødeost, æg, 100 gram af sukkeret og 1½ tsk vaniliesukker i en blender og blend det glat. Hæld massen over kiksebunden og bag den ca 20 minutter eller til den er stivnet. Tag den ud af ovnen og lad den køle af i 20 minutter mens ovnen er tændt. Bland cremefraiche med resten af sukkeret og vaniliesukkeret. Hæld det over kagen og stil den tilbage i ovnen i 10 minutter. Lad den køle lidt af og stil den derefter i køleskabet i mindst 8 timer eller natten over.
Server den med frisk frugt eller til hindbærcoulis:
150 gra hindbær (frost, optøet)
50 gram florsukker¨
Lidt appelsinsaft - blend det hele sammen.
150 gra hindbær (frost, optøet)
50 gram florsukker¨
Lidt appelsinsaft - blend det hele sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar