1 tsk majsstivelse fx maizena
1 dl madlavningsfløde 18%
1 dl vand
6 æg (str. L / XL)
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
25 g smør
400 g kogte, skrællede kartofler i tern
2 finthakkede, små zittauerløg (ca. 2 dl)
250 g kogt skinke i tern
1 dl madlavningsfløde 18%
1 dl vand
6 æg (str. L / XL)
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
25 g smør
400 g kogte, skrællede kartofler i tern
2 finthakkede, små zittauerløg (ca. 2 dl)
250 g kogt skinke i tern
Pynt
frisk, klippet purløg
frisk, klippet purløg
Tilbehør
240 g groft rugbrød
240 g groft rugbrød
Rør majsstivelse sammen med fløde og vand. Pisk æg, salt og peber i. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kartofler og løg ved jævn varme i 3 min. Tilsæt skinketern og steg dem med i 2 min. Hæld de sammenpiskede æg over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggeblandingen. Steg æggekagen ved svag varme i ca. 25 min. og pynt den med purløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar