fredag den 27. august 2010

Omelet med skinke og kartofler

(4 persoenr)

1 tsk majsstivelse fx maizena
1 dl madlavningsfløde 18%
1 dl vand
6 æg (str. L / XL)
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
25 g smør
400 g kogte, skrællede kartofler i tern
2 finthakkede, små zittauerløg (ca. 2 dl)
250 g kogt skinke i tern

Pynt
frisk, klippet purløg

Tilbehør
240 g groft rugbrød

Rør majsstivelse sammen med fløde og vand. Pisk æg, salt og peber i. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kartofler og løg ved jævn varme i 3 min. Tilsæt skinketern og steg dem med i 2 min. Hæld de sammenpiskede æg over kartoflerne, og skub i begyndelsen forsigtigt i æggeblandingen. Steg æggekagen ved svag varme i ca. 25 min. og pynt den med purløg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar