torsdag den 12. august 2010

Kyllingelasagne

(4-6 personer)

900 gram hakket kyllingekød
600 gram helbladet spinat
Salt g peber
Stødt muskatnød
1 stort finthakket løg
2 spsk olie
2 hakkede fed hvisløg
140 gram tomatkoncentrat
2 dl hønsebouillon
1 dåse hakket tomater
2 tsk herbes de provence
10-15 lasagneplader
350 gram revet mozzarellaost

Tilbehør: En let salat eller råkost

Pres spinaten fri for væde (hvis de er fra frost), krydr med salt, peber og muskatnød og gem den til senere. Steg løget klart i olie i en gryde. Lad kødet stege med. Tilsæt hvidløg, tomatkoncentrat, bouillon, hakkede tomater, salt, peber og herbes de provence. Lad det småsnurre i 20 minutter og smag til med mere krydderi. Læg skiftevis lasagneplader, kødsauce, revet ost og spinat i e smurt ovnfast fad. Afslut med mozzerallaost. Sæt fadet i forvarmet ovn i 35 minutter ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar