![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibVHEajUzfGkFnWrDHgJZ8ZppXefLPPinA4gnYkuU1cv6MQJzAgC3wQf2ugEujkLY4wGMrtYPULePkqU7CMrPXWydcnHVRMtpQ1KajZB3fR31M86LouRLQrQljL-RV4MRbthrEv2saN2N0/s200/scan0003-8.jpg)
1 rødkålshoved (fintsnittet)
4 fed presse hvidløg
2 fintsnittede løg
3 spsk olivenolie
4 spsk usaltede mandler
2 spsk græskarkerner
4 cm frisk revet ingefær
2 håndfuld frisk urter( fx. koriander og persille)
2 tsk salt
1 tsk peber
4 håndfulde babysalat
300 gram mozzarella i mindre stykker
Svits rådkål, hvidløg og løg i olien på en pande sammen med mandler og græskarkerner i 3-4 minutter ved høj varme. Kom ingefær og krydderurterne på panden og krydr med salt og peber. Steg videre i endnu 4 minutter under omrøring. Anret rødkålsblandingen og pynt med mozzarella.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar