Mørdej:
100 g koldt smør i tern
50 g flormelis
150 g hvedemel
1 æg
Mazarinmasse:
175 g revet marcipan
150 g sukker
100 g smør i tern
2 æg
50 g med
Vaniljecreme:
1 æg
15 g majsmel
Korn af 1 stang vanilje
2½ dl mælk
40 g rørsukker
2½ dl piskefløde
ELLER
Endvidere:
500 g jordbær
evt. lidt flormelis
lidt smør til formene
Start med mørdejen:
Rør imens mazarinmassen:
Smelt chokoladen over vandbad og hæld det på tærtebunden. Lad det blive koldt.
Lav vaniljecremen: Pisk ægget sammen med majsmel i en gryde. Tilsæt vaniljekorn, mælk og rørsukker. Kog det hele op i ½-1 minut under omrøring. Tag cremen af varmen, der den har fået en fast konsistens og sæt den til afkøling. Pisk fløden til skum og bland det i vaniljecremen. Fordel cremen over kagebundet og pynt med jordbær. Drys evt lidt flormelis lige inden servering
Et lille fif, bræk chokoladen ud i stykker og læg det på kagen lige når du tager den ud af ovnen, så smelter det af sig selv og du "sparer" en afkøling.
SvarSletDet er et fint lille trick :)
SvarSletEn anden ting man kan gøre er at lægge pålægschokolade på lige når den kommer ud af ovnen :)
SvarSlet