5-700 g. rabarber
150 g smør
3 dl havregryn
2 dl mel
2,5 dl rørsukker
0,5 dl brun farin
3 tsk vaniliesukker
100-150 g. grofthakkede mandler
100-150 g. marcipan i små tern
Tilbehør: Is, cremefraiche 18-38%, flødeskum (børnene spiser is og de voksne cremefraiche :) )
Skær rabarberne ud i mindre stykker og fordel ud i et fad. Drys brun farin over. I en skål fordeler man alle ingredienserne (minus marcipan) og smuldre smørret. Fordel marcipanen over rabarberne og derefter dejen. Bages ved ca 180 grader i 30-40 minutter. Kig til den og når den ser færdig ud, så tag den ud og skynd dig at nyde den varm :)
150 g smør
3 dl havregryn
2 dl mel
2,5 dl rørsukker
0,5 dl brun farin
3 tsk vaniliesukker
100-150 g. grofthakkede mandler
100-150 g. marcipan i små tern
Tilbehør: Is, cremefraiche 18-38%, flødeskum (børnene spiser is og de voksne cremefraiche :) )
Skær rabarberne ud i mindre stykker og fordel ud i et fad. Drys brun farin over. I en skål fordeler man alle ingredienserne (minus marcipan) og smuldre smørret. Fordel marcipanen over rabarberne og derefter dejen. Bages ved ca 180 grader i 30-40 minutter. Kig til den og når den ser færdig ud, så tag den ud og skynd dig at nyde den varm :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar