
I en skål tilsætter jeg en sjat god soya (½ dl) og tariyaki (3/4 dl.) sauce, 1 fed hvidløg, 2 tsk. Sød chilisauce, 1 spsk brun farin og en tsk. Østers sauce(ca. da jeg laver det på slump). Rør det sammen og put kylling inderfilet i. Lad det stå på køl et par timer – rør en gang imellem. Put dem på spyd og grill dem direkte på risten eller en pande på grillen eller i køkkenet. De er hurtigt færdige. Pga den store succes puttede jeg resten af de 600 g filet i skålen og har nu frosset det ned i portioner,så er der nem mad en dag hvor det skal gå lidt hurtigt.
Børnene spiser dem når vi fx griller, med majskolber, pasta eller bagte kartofler (eller hvad børnene nu kan lide) eller når vi laver madbrød, hvor vi voksne skal have lidt krydret kød, som de ikke kan lide. De er også fine i pitabrød, hvor man ofte spiser det samme hver gang.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar