(Billede lånt fra nettet)
250g kylling
inderfilet (kalkun kan også bruges)
4 gulerødder
½ lille
hvidkål
1 hakket chili
2 presset fed
hvidløg
1 spsk.
Olivenolie
1 tsk. Rød
karrypasta
1 spsk.
Friskrevet ingefær
1½ liter
bouillon
200 g. fuldkornsnudler
Salt og
peber
1 spsk. Soja
1 spsk.
Fishsauce
1 bundt
forårsløg
Frisk
koriander
Tilbehør: Et
godt flutes.
Skær kødet i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i
tynde skiver på skrå. Snit hvidkålen fint (mandolinjern) Varm olien i en gryde
og svits karrypastaen, efterfulgt af hvidløg, chili, ingefær, grønsager og kød
i et par minutter. Hæld bouillon på og lad det simre under låg i ca 3 minutter.
Hvis man giver dem for meget, bliver grønsagerne bløde. Jeg foretrækker
grønsager med bid i. Tilsæt nudler og kog yderligere indtil nudlerne er møre.
Smag til med salt, peber, sojasauce og fishsauce. Snit forårsløgene og drys dem
over suppen, når den serveres, sammen med koriander.
Tip: Hvis jeg laver en stor portion, så der er mad til 2
dage, serverer jeg nudlerne ved siden af, så de ikke bliver ”udkogte” natten
over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar