fredag den 8. marts 2013

Pandekager med tunsalat

(5-6 personer - ca 10 stk)

Pandekager:
3 æg
100 g grahamsmel
200 g hvedemel
½ tsk salt
1 spsk olie
6 dl mælk

Fyld:
Tun, varmrøget laks/ørred, skinke eller kylling

Cherrytomater
1 hakket rødløg
1 hakket chili
1 dåse majs
Salat i strimler (fx hjertesalat eller frillice som er ekstra sprød)
1/4 hvidkål i strimler

Dressing: (kan undlades)
4 dl skyr, yogurt eller lign
3 spsk tomatpure
1 presset hvidløg
salt
1/4 tsk cayannepeber

Pisk det hele sammen til pandekager og bag dem på en slip-let pande. Hold dem varme under staniol i en 100 gader varm ovn.
Bland salaten og dræn tunen. Stil det hele på bordet så man selv kan fylde i pandekagen.
Bland det hele sammen til dressing. Lav den evt først så den står og trækker lidt smag.

NOTAT: Man behøver ikke blive fanatisk, når det drejer sig om sund mad. I ny og næ laver jeg selv min dressing, men bruger ofte de færdige produkter. ALT MED MÅDE :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar