(2 personer)
400 g oksebøffer (fx tyksteg)
Salt og peber
100 g flade nudler (gerne fuldkorn)
4-5 spsk limesaft
2 spsk fiskesauce
1½ spsk sukker
1 hakket rød chili
1bundt koriander (grofthakket
1 håndfuld klippet brøndkarse
3-5 forårsløg i tynde skiver
250 g små tomater i halve
Håndfuld ristede/saltede græskarkerner
Steg bøfferne på grill eller en varm pande. Krydr dem med salt og peber. Kog nudlerne, til de er al dente og dræn dem for vand. Rør limesaft, fiskesauce og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Kom chili i og vend det over nudlerne. Skær kødet i strimler. Vend nudlerne med koriander, brøndkarse, forårsløg og tomater. Slut af med kødet og græskarkerner og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar