fredag den 8. marts 2013

Andebryst med linsesalat

(2 personer)

2 andebryster
Salt

1 dl belugalinser (eller grønne linser)
1 spsk dijonsennep
2 spsk honning
2 spsk æblecidereddike
5 spsk jomfruolivenolie
Salt
1 persillerod i mini-terninger
2 gulerødder i mini-terninger
1 æble i mini-terninger
1 hakket skalottetløg
1 dl hakket persille

Kog linserne møre i ca 15-20 minutter. Dræn dem og lad dem dryppe af. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen, og vend dressingen med linser, persillerod, gulerødder, æble, løg og persille. Rids skindet på andebrysterne, og læg dem på en kold pande med skindsiden nedad (eller på en grill) Skru på til middel og rist brysterne i 7-9 minutter på skindsiden og derefter ca 8 minutter op den anden siden. Kontroller med en kødnål, om de er gennemstegte. Drys med salt og lad dem trække i 5 minutter inden de skæres i tykke skiver og serveres med linsesalaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar