Min opskriftbog
(Flyt til ...)
Når de små skal have mad!
Kryddersmør
▼
onsdag den 25. marts 2020
Koldhævede boller
›
Disse boller kan koldhæve i køleskabet natten over eller stå på køkkenbordet i 10-12 timer. I dejen kan der tilføjes, revet squash eller...
Blomkål i ovn
›
Et blomkål skrumper en del, så man kan snildt lave 2 som tilbehør til kød, kartofler og salat. 3-4 personer 1 blomkål 8-1 fed hvidlø...
søndag den 13. oktober 2019
Cupnudler i syltetøjsglas
›
Det laves lidt på slump, men til dette glas har jeg brugt: 1 halv dåse kokosmælk 1 god tsk rød karrypasta 1 spsk soya og østerssauce 1...
tirsdag den 30. juli 2019
Taco-snack af rester
›
En lille rest fra aftens Taco-skaller, blev til en god snack dagen efter. Jeg har ingen mængde-mål, men kan da fortælle hvad der var i og...
onsdag den 5. december 2018
Chokoladebomber – småkager
›
Ingredienser (ca. 50 stk.) 2 dl usødet kakaopulver 3,5 dl sukker 1 dl olie 4 æg 2 tsk. vaniljeekstrakt 5 dl hvedemel 2 tsk. ...
lørdag den 27. maj 2017
HJEMMELAVET GUF - Gammeldaws isvaffel
›
Billedet er lånt fra nettet 50 g. pas. æggehvide ½ tsk. lagereddike 150 g. sukker 0,5 dl. vand TIP: Farv det evt med pastafarve, t...
søndag den 14. maj 2017
Hvedeknopper m/ fordej
›
Fordej : - Kan undlades, men anbefales og det tager kun 2 minutter. Rør 200 g mel, 2 dl vand og 10 g gær sammen med en gaffel og stil skå...
›
Start
Vis internetversion