tirsdag den 5. januar 2016

Hvidløgsflutes - kun egnet til dem som sætter pris på hvidløg.

Ingredienser: (10-12 stk)
Billedet er lånt fra nettet.
 
3 dl vand
3 spsk. olie
11/2 tsk. salt
1 tsk. hel peberkorn
3 fed hvidløg
25 g gær
ca. 450 g pizzamel evt. smeltet smør til pensling
 
Sådan gør du:
  1. Kog vandet op med olie, salt, peber og grofthakkede hvidløgsfed, og lad det køle af til fingertemperatur.
  2. Si væsken over i en dejskål, opløs gæren i væsken, og tilsæt det meste af melet. Arbejd dejen godt igennem med det mel, der skal til, dæk skålen, og lad dejen hæve ca. 45 min. et lunt sted.
  3. Drys lidt mel på bord og dej, og ælt dejen let. Del den, og form den til små flute, der lægges til efterhævning på pladen ca. 20 min. Rids brødene dybt, og bag dem øverst i ovnen ved 225 gr. i ca. 14 min.
  4. Brødene kan evt. pensles med smeltet smør, mens de stadig er varme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar